La nostra Cuina

Disposem de la carta Espanyol, Anglés, Francès, Alemany i Rus

A l'interior de les típiques barraques de Casa Salvador, els nostres clients poden degustar l'autèntica i tradicional Cuina Valenciana, elaborada a base de peix, marisc i una gran varietat d'arrossos.

Casa Salvador compta amb un hort on es recullen diàriament les més saboroses i fresques verdures per al seu ús quotidià.

Vostè podrà escollir especialitats com l'Arròs Negre, la Paella d'ànec, la Paella de Raya, el nostre Arròs del "Senyoret", la Paella Bruna, l'Arròs Melós de Crancs o l'Arròs Caldós Mariner entre moltes de la nostra cuina.

No deixeu de tastar els nostres sorbets naturals i esculli el vi que desitgi de la nostra àmplia bodega.

 

La nostra Horta
Casa Salvador disposa de dues hectàrees d'horta pròpia.
Es conreen tomàquets, cebes, carxofes, pebrots, patates, bells cabdells d'enciam, cols, taronges ...

 

 

 

 

 

Peixos
Si s'opta pel peix (Lisa, turbots, llenguados, llobarro, daurada), el més comú és prendre'ls a la planxa, a l'esquena, al forn oa la sal.
Altres opcions més elaborades, rap amb calamarsons o cebeta, all i pebre de rap, sípia i llagostins, caldereta de llagosta o xuquet de peixos.

 

 

 

 

Marisc
Marisc, acabo ampli de fruits del mar, aplicat a la família dels crustacis i que inequívocament porten al nostre paladar deliciosos sabors que ens recorden al mar.
És un estel de la gastronomia espanyola.
Són moltes les formes en què es pot menjar el marisc: lleugerament cuit (Gamba, llagostí, galera, escamarlà, musclos ...) oa la planxa (Gamba, escamarlà, llamàntol ...) amb el propòsit de gaudir el millor sabor.

 

 

 

Arrossos
De totes les classes. Secs i caldosos, amb el brou just perquè resultin melosos. De carn, de peix, de marisc i verdures.
Fets al forn o exposats directament al foc però sempre l'arròs com a element característic de la cuina popular de la zona.
I perquè estigui més incorporat al terreny , com sorgint de les seves entranyes, amb productes de la terra, com tot guisat, per definició creat pel poble, compost per una llarga successió de matèries primeres properes, o si més fàcilment adquiribles en el lloc de la creació.

 

 

El nostre Celler

Abundant en nombre d'ampolles "Més de 1300 referències de vins, caves i xampanys, representatius de totes les denominacions i països"
"Ni el més capritxós es queda sense el seu vi" Julián Bastidas és el sommelier i cap de celler .

 

 

 

 

 

Els millors arrossos de la Comunitat Valenciana

Aquest llibre és el fruit de tres generacions dedicades a l'arròs. Casa Salvador, un dels restaurants més prestigiosos de la Comunitat Valenciana, ens presenta 90 receptes d'arrossos que, durant els més de 60 anys que porta obert el restaurant ininterrompudament, ha anat acumulant

 

 

Consulti la nostra carta   >>

Aconsegueix el nostre llibre

¿Vols aconseguir el nostre llibre de receptes?

Demana'ns informació